Volleyleague: Θέτις Βούλας - Πορφύρας (2/3, 19:00-Livescore)
- Γράφτηκε από τον thetisvoulas
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Εντός έδρας αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Volleyleague δίνουν οι Γυναίκες του συλλόγου μας το Σάββατο (2/3, 19:00), καθώς φιλοξενούν στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς τον Πορφύρα.
Το ΔΣ, το προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος σας καλούν στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς και σας περιμένουν να απολαύσουμε όλοι μαζί, την προσπάθεια της ομάδας του Δήμου μας στην Volleyleague.
Σε αυτό το ταξίδι σας θέλουμε όλους δίπλα μας.
Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κίνητρο να πάρουμε τη νίκη για να κυνηγήσουμε το όνειρο. Πιστεύω πως μαζί με τον Πορφύρα είμαστε οι ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Κάθε παιχνίδι για τη Θέτιδα είναι τελικός και εδώ που φθάσαμε, κυνηγάμε να κάνουμε την υπέρβαση. Παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα».
Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Η Θέτιδα είναι μία ομάδα που μετά τη νίκη της επί του Άρη, σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα είναι στην τετράδα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έτσι, μετά τη Σαντορίνη ακολουθεί για εμάς δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη αποστολή με ομάδα που θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό στον Β' γύρο και θα πάμε στη Βούλα με την ίδια λογική που παίζουμε φέτος, δηλαδή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.
Τελευταία άρθρα από τον/την thetisvoulas
- ARENA CAR RENTAL και Α.Σ.Π. Θέτις για ακόμα μια χρονιά μαζί
- Έναρξη προπονήσεων Αγωνιστικών Τμημάτων 2025-2026 (Πρόγραμμα)
- Έναρξη Εγγραφών και Προπονήσεων Ακαδημίας THETIS VOLEYBALL 2025-2026
- Α.Σ.Π. Θέτις: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας για τη νέα σεζόν 2025-26
- Α.Σ.Π. Θέτις: Επιστροφή της Φανής Κοντονή στη γυναικεία ομάδα