Menu

BANNERSLIDE12

Α2 Γυναικών: ΑΣ.ΠΕ.Θέτις Βούλας - Αναγέννηση Σάμου 3-0 (pics)

Α2 Γυναικών: ΑΣ.ΠΕ.Θέτις Βούλας - Αναγέννηση Σάμου 3-0 (pics)
Cannot find thetis-ass folder inside /home/thetis/public_html/images/sampledata/thetis-ass/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:LiteSpeed
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Με το δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα της Α2 οι Γυναίκες του συλλόγου μας, καθώς επικράτησαν εύκολα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10), της Αναγέννησης Σάμου με 3-0 σετ.

 

Η ομάδα μας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι με δυνατή επίθεση και πολύ καλή αμυντική λειτουργία, πήρε μπρος στα μισά του πρώτου σετ και με καθοδηγήτρια την αρχηγό της ομάδας μας Ελένη Φραγκιαδάκη, καθάρισε εύκολα την νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Σάμου.

Τέλος φανταστική ήταν η ατμόσφαιρα των φιλάθλων της ομάδας μας που κατέκλυσαν το κλειστό Γ.Γεννηματάς και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους θερμά, ενώ θα δώσουμε πάλι όλοι ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι μας.

ΑΣ.ΠΕ. Θέτις Βούλας – ΑΣΣ Αναγέννηση 3-0 (25-17, 25-13, 25-14)

Διαιτητές: Χατζηδούκας, Πικραμένος, Σταυριανουδάκης

ΑΣ.ΠΕ.Θέτις Βούλας (Παπαθανασίου): Μελετιάδη, Καραμπαλη, Φραγκιαδάκη, Κερασιώτη, Ζήση Χρ., Ζήση Παν., Τουρνάκη, Χριστοδούλου, Αλεξανδροπούλου, Φωτεινού, Αναγνώστου, Γαλανού, Λεωνίδου.

ΑΣΣ Αναγέννηση (Μηλιώνης): Μαραθοκαμπίτου Ν, Σκορδά, Γεωργακοπούλου, Μάτα, Φράγκου, Κνήτη, Δήμου, κρητικού, Μαραθοκαμπίτου Σ., Ανδρεαδάκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας μας Χρήστος Παπαθανασίου δήλωσε στην σελίδα μας thetisvoulas.gr

Για την νίκη της πρεμιέρας:

"Φάνηκε εύκολη η πρεμιέρα, καθώς παίζαμε με νεοφώτιστη ομάδα. Η δική μας ομάδα έχει ενισχυθεί και πάνω κάτω γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν κάναμε σούπερ παιχνίδι, ήταν ματς πρεμιέρας, κερδίσαμε 3-0, οπότε κρατάμε το αποτέλεσμα".

Για την τελευταία προσθήκη της πασαδόρου Ιωάννας Λεωνίδου:

"Γίνανε πολλά μαζί, διαλύθηκε ο Αστέρας Αγ.Δημ., υπήρχε η νομοθεσία που μας έδινε το δικαίωμα να πάρουμε μια παίκτρια, ήταν ότι θα μας έλλειπε η πασαδόρος μας Ειρήνη Αναγνώστου στο ξεκίνημα και υπήρχε ένα κενό εκεί. Είχαμε μόνο μια πασαδόρο την Νέλλυ Αλεξανδροπούλου, αναγκαστήκαμε να πάρουμε μια παίκτρια, ώστε να μην βιαστούμε τόσο πολύ με την Ειρήνη και να μπει ομαλά στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή πασαδόρος είναι χρόνια στην Ελλάδα, παίζει αυτό που μπορεί και η αλήθεια είναι ότι έχει δέσει πολύ γρήγορα με την ομάδα".

Δείτε φωτογραφίες στην σελίδα μας στο FACEBOOK

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 08:01
επιστροφή στην κορυφή