Menu

cropped-LVC-banner20FD14-31

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Θέτις Βούλας 2019 (pics-video)

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Θέτις Βούλας 2019 (pics-video)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (3/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θέτιδας Βούλας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Βούλας παρουσία των ακαδημιών του συλλόγου, του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, γονέων, χορηγών και της δημοτικής Αρχής.

DSC 3
Η «αθλητική χρονιά» μας φέτος είναι αφιερωμένη στον Αυτισμό και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών παιδιών "SOS" ( www.kentrosos.gr, Facebook: www.facebook.com/Kentroautismousos). Το συγκεκριμένο κέντρο συγκεντρώνει χρήματα για την αγορά ενός –έστω μεταχειρισμένου- σχολικού και για αυτό τον λόγο ο σύλλογος μας φιλοξένησε αυτή τη μέρα τον κουμπαρά του Κέντρου ώστε να προσφέρουμε όλοι μας όσο μπορούμε, ενώ καθημερινά θα αγωνιζόμαστε για την στήριξη αυτών των παιδιών με όποιο τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε εμείς και τα μέλη μας.

DSC 0275
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριος Βασίλειος Παπαμιχαήλ, ο κύριος Ιωάννης Αγαλιώτης (Δημ.Σύμβουλος), ο κύριος Δημήτριος Δαβάκης (Δημ.Σύμβουλος), Ο κύριος Σπυρίδων Βαλατάς (Δημ.Σύμβουλος), ο κύριος Δημήτριος Κιούκης (Δημ.Σύμβουλος & Υποψήφιος Περ.Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κυρίου Πατούλη), η κυρία Ελπίδα Γεωργακοπούλου (Τοπική Σύμβουλος), η κυρία Μίμα Νικηφοράκη (Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), η κυρία Δώρα Τριάντη (Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) και η κυρία Βίκυ Σφήκα (Μέλος του ΟΑΠΠΑ).


Την έναρξη στην εκδήλωση έκανε ο Αντιδήμαρχος κύριος Βασίλειος Παπαμιχαήλ εκπροσωπώντας τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, καθώς ο Δήμαρχος της Πόλης μας κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βρίσκεται εκτός Ελλάδος, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Τάσος Τριανταφύλλου.

DSC 5
Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση και βράβευση των χορηγών μας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους.
(Κλινική Κασταλία, Mesogeios Νεφρολογικά Κέντρα, Περι Γης, My Gym, ARENA, Sugarfree, Physio Team Toilos-Psarogiorgos, Σπανός Α.Ε., Βίκος Cola, Wax & Craft, Aggelis Premium Metworks, KGRILL, FFGROUP, Cava Vegera, Veneti Μπανιο Κουζίνα, Mermitta Food Service, Αφοι Στεργίου).


Επίσης τιμήθηκαν από τον σύλλογο μας:
Η κυρία Μαρία Σαλλιαρέλη (Επίτιμη Πρόεδρος της Θέτιδας) για την προσφορά της στον σύλλογο
Ο κύριος Βλάσης Σταθοκωστόπουλος για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.
Ο κύριος Αθανάσιος Μαρτίνος για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.
Ο προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου κύριος Τάσος Τεντζέρης για την προσφορά του τόσο στον σύλλογο όσο και το Ελληνικό Βόλεϊ.

DSC 2
Η πεντανόστιμη πίτα ήταν προσφορά του χορηγού μας ΑΦΟΙ Στεργίου για μια ακόμη χρονιά.
Την κοπή της πίτας ανέλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Τάσος Τριανταφύλλου και το φλουρί έπεσε στον κύριο Ιωάννη Αγαλιώτη (Δημ.Σύμβουλος).


Το φλουρί της πίτας της ομάδας των Γυναικών έπεσε στην πασαδόρο μας Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.

DSC 4
Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές μας, Γιάννη Νικολάκη, Θανάση Θανέλλα, Τάσο Τεντζέρη, Σωτήρη Αντωνίου, Δημήτρη Στάθη, Μίλος Ραιντόκοβιτς, Ρούλα Πραγκαλούδη, τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής του συλλόγου κύριο Χρήστο Βαρατάση, τον Φυσικοθεραπευτή μας Γιώργο Μπούρα και τον ιατρό μας Δημήτρη Φλίγκο.

Ακόμη ευχαριστούμε όλους τους γονείς που προσφέρουν στον σύλλογο μας ως εθελοντές και είναι οι κύριοι αιμοδότες, καθώς δίχως αυτούς ο σύλλογος μας δεν υφίσταται.

Ευχαριστούμε τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας όσο και για την συνεργασία μας γενικότερα την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βούλας .

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην γραμματέα του συλλόγου κα Δήμητρα Τσουβάλα , η οποία βρίσκεται στο Κλειστό καθημερινά, σχεδόν όλο τον χρόνο και είναι ο στυλοβάτης όλων μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που είναι πάντοτε στο πλευρό μας και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 08:49
επιστροφή στην κορυφή
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

List with onlain bookmakersGBETTING