Menu

BANNERSLIDE1

Οι κάρτες διαρκείας ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ 2021-2022 είναι γεγονός!

Οι κάρτες διαρκείας ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ 2021-2022 είναι γεγονός!

Στήριξε την ομάδα σου αγοράζοντας μία ή και περισσότερες κάρτες διαρκείας και απόλαυσε τα μοναδικά προνόμια που σου προσφέρει.

 

Eίτε στο γήπεδο, είτε από το σπίτι σου (μέσω του thetistv) έχεις την δυνατότητα να δεις όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο Γ. Γεννηματάς για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το κύπελο Ελλάδας αλλά και για την πρώτη Ευρωπαική μας συμμετοχή!!!

Και αυτά δεν είναι λίγα. Περίπου 20 συγκλονιστικοί αγώνες στο πλέον συναρπαστικό ελληνικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, αλλά και απέναντι σε σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες σε περιμένουν να τους απολαύσεις.

Λόγω των αυστηρών μέτρων που θα ισχύσουν λόγω του Covid 19 για την είσοδο στο γήπεδο, η κάρτα διαρκείας σου προσφέρει τη δυνατότητα της πρόσβασης στο γήπεδο και της παρακολούθησης κάθε αγώνα από μία ξεχωριστή θέση ειδικά για εσένα τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας της ΓΓΑ.

Ταυτόχρονα με την αγορά κάρτας διαρκείας προσφέρεις οικονομική στήριξη στην ομάδα σου και συμβάλλεις ενεργά στην σταθερή ανοδική της πορεία που διαγράφεται τα τελευταία χρόνια.

 

Τιμή 100 € (Αγοράζεις μια κάρτα και έχεις πρόσβαση στην κερκίδα και το thetistv.gr ταυτόχρονα)

Πρεμιέρα το Σάββατο 9/10 στις 19:00, εντός έδρας με το Μαρκόπουλο!

Επικοινώνησε τώρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2108994484 (ώρες γραμματείας)

Η γραμματεία του συλλόγου θα λειτουργεί:

Καθημερινά πλην Παρασκευής: από 17:00 έως τις 20:30

Σάββατο-Κυριακή: από 10:00 έως τις 13:15.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:22
επιστροφή στην κορυφή