Menu

BANNERSLIDE1

Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Έναρξη λειτουργίας Αγωνιστικών Τμημάτων (Οδηγίες)

Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Έναρξη λειτουργίας Αγωνιστικών Τμημάτων (Οδηγίες)

Με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς 2020-2021, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα κάτωθι σε σχέση με τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας.

 

Έναρξη Εγγραφών από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Προϋποθέσεις αθλητριών για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις:

-        Έναρξη προπονήσεων 7 ημέρες μετά την ημέρα επιστροφής τους στην Αθήνα από τις διακοπές τους.

-        Προσκόμιση Ιατρικής Βεβαίωσης για είσοδο σε αθλητικές εγκαταστάσεις

https://gga.gov.gr/images/ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v5.pdf

Για να εξεταστεί η αθλήτρια από τον ιατρό (γενικός ιατρός ή παθολόγος ή καρδιολόγος ή πνευμονολόγος ή συναφών παθολογικών ειδικοτήτων ή παιδίατρος για παιδιά κάτω των 13 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει το παρακάτω ιατρικό ιστορικό.

https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

-        Υπογεγραμμένη - Σφραγισμένη κάρτας υγείας αθλητή για τη νέα αθλητική χρονιά 2020-2021, από καρδιολόγο ιατρό.

Οι αθλήτριες, πριν την επίσκεψη στον ιατρό, θα πρέπει να παραλάβουν το έντυπο της Κάρτας Υγείας από τον προπονητή τους ή από τη γραμματεία του Συλλόγου, συμπληρωμένο με τα στοιχεία τους από την ομοσπονδία.

 

Ο Σύλλογός μας δίνει τη δυνατότητα στις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων, σε συνεργασία για δεύτερη χρονιά με το PARONCLUB(www.paronclub.gr) την ΠΕΜΠΤΗ 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 20:00 να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες ανωτέρω ιατρικές εξετάσεις από καρδιολόγο στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, με κόστος 20€ ανά αθλήτρια. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Για την εξέταση από τον καρδιολόγο που θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας απαιτείται οπωσδήποτε η προσκόμιση του κάτωθι Ιατρικού Ιστορικού Αθλητή (Μπορείτε να τα βρείτε στα link ή να τα κατεβάσετε στο τέλος του κειμένου στα συνημμένα αρχεία.

 

(ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PARON CLUB LINK)

 

(ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ PARON CLUB LINK)

 

-        Οι αθλήτριες, οι οποίες έχουν βρεθεί θετικοί σε τεστ PCR Covid-19 ή είχαν ασθενήσει (ακόμη και με ήπια συμπτώματα βραχείας διάρκειας) τον τελευταίο μήνα πριν την έναρξη των προπονήσεων, θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν σε εκτεταμένο κλινικό και εργαστηριακό καρδιολογικό έλεγχο. Για την περίπτωση αυτή, πριν την έναρξη της προπόνησης θα πρέπει να υπάρξει προσωπική επικοινωνία με τον προπονητή της ή τη γραμματεία του Συλλόγου.

 

-        Οι αθλήτριες κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα θερμομετρούνται υποχρεωτικά σε καθημερινή βάση, θα καταγράφονται και θα υπογράφουν σε ειδικό βιβλίο εισερχομένων–εξερχομένων. Η παρουσία γονέα, κηδεμόνα ή συνοδού κατά τη διάρκεια της προπόνησης εντός του γυμναστηρίου απαγορεύεται.

 

Η είσοδος στο γραφείο της γραμματείας θα επιτρέπεται μόνο για τη πληρωμή συνδρομής και για έναν μόνο γονέα και πάντα φορώντας μάσκα υποχρεωτικά.

 

Η γραμματεία του Συλλόγου θα λειτουργεί καθημερινά από 16:00 έως τις 19:00 και τα Σαββατοκύριακα από 10:00 έως τις 14:00.

 

Η ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: www.thetisvoulas.gr

 

Τρόποι επικοινωνίας:

 

Mail:               aspethetis@gmail.com

 

Tηλέφωνο:      210 899 4484

 

Καλή νέα αθλητική χρονιά.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 10:08
επιστροφή στην κορυφή