Φιλική νίκη με Άρτεμις για τις Γυναίκες (pics)
- Γράφτηκε από τον thetisvoulas
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας την Τετάρτη (13/9) στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας με αντίπαλο την Άρτεμις Κορυδαλλού.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τέσσερα σετ με την Θέτιδα να επικρατεί με 4-0. Η προπονήτρια μας κα Δήμητρα Λυκογιάννη είχε την ευκαιρία να δει όλες τις αθλήτριες που έχει στο ρόστερ να πατούν γήπεδο και να μπαίνουν σε ρυθμό αγώνα, μετά από τρεις γεμάτες εβδομάδες έντονης προετοιμασίας.
Τα επόμενα φιλικά της ομάδας μας θα είναι με το Μαρκόπουλο (16/9), με τον Ολυμπιακό (20/9), με τον Πορφύρα (23/9), στο 1ο τουρνουά «Δημήτρης Κιντής» που διοργανώνει η Ηλιούπολη με την παρουσία επίσης των Πανιωνίου και Α.Ο. Θήρας (29-30/9-1/10) και με το Μαρκόπουλο (7/10)
Τελευταία άρθρα από τον/την thetisvoulas
- Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Ανανέωση συνεργασίας με Φανή Κοντονή!
- Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Έναρξη συνεργασίας με Βαλέρια Ροσάδο!
- Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Έναρξη συνεργασίας με Μπεατρίς Νοβόα!
- Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Ανανέωση συνεργασίας με Ολίβια Άτερμπακ
- Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας: Έναρξη συνεργασίας με Ειρήνη Αγγελοπούλου!